Një natë qershori - Episodi 50

Marrëdhënia mes Baranit dhe Havinit vijon të kriset, ndërkohë që Dujguja dhe fqinji i saj duket se kalojnë mjaft mirë me njëri-tjetrin. Pasi zbulojnë se Urali është helmuar, policia merr në pyetje Kumrunë, Baranin, madje edhe Havinin.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë