Një natë qershori - Episodi 51

Për shkak të fotografisë me Uralin, marrëdhënia e Baranit dhe Havinit pëson një goditje të fortë. Ixhlali identifikon personin që fshihej pas telefonatës anonime. Barani dhe Havini përpiqen të fshihen nga gazetarët pas publikimit të artikullit dhe fotografisë së Havinit me Uralin.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë