Një natë qershori - Episodi 52

Dujgu e përjeton shumë keq sulmin nga gazetarët dhe akuzon Baranin me Havinin. Nga ana
tjetër znj. Kumru pëson një krizë nervore. Su Turhani futet tinëz në shtëpinë e Baranit. Ky i
fundit jep një deklaratë. A do të heqë dorë Barani nga politika?

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë