Një natë qershori - Episodi 53

Zyhre del për darkë me Gylagain, por kritikohet nga i biri dhe znj. Nimet. Xhemali fle në shtëpinë e Su Turhanit. A do të lindë diçka midis tyre? Familja Ajdën po pëson një krizë financiare për shkak të rënies së vlerës së aksioneve. Gjatë një interviste, Barani tregon publikisht se ka hequr dorë nga posti.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë