Një natë qershori - Episodi 54

Selma akuzohet për vrasjen e Ural Ajdënit. Barani shkon në shtëpinë e Dujgus dhe i kërkon falje për çka ka ndodhur së fundmi, por aty përballet me një skenë të pakëndshme. Ç’do të bëjë Barani për t’i fituar zemrën Havinit? Znj. Kumru i drejton armën Sezait

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë