Një natë qershori - Episodi 55

Më në fund, Havini dhe Barani kanë një shtëpi të tyren. Kjo ngjarje shënon një fillim të ri e
të mbarë në marrëdhënien e tyre. Gylagai ndihet shumë keq kur mëson se Zyhre ka një sëmundje
vdekjeprurëse. Lale më në fund sjell foshnjën në jetë.

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë