Një natë qershori - Episodi 64

Kumru i kërkon Havinit të vijojë me shtatzëninë pavarësisht sëmundjes. Si do të jetë përgjigjja e Havinit? A do të pranojë ajo edhe vdekjen vetëm që të shpëtojë foshnjën e saj dhe Jamurin? Një atentat kryhet ndaj Xhemalit. A do të mbijetojë ai?

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Barani vdes tragjikisht gjatë transportimit për në spital. Çfarë akti ...më shumë

Grabitësit lënë në shtëpinë e Dujgusë fotografinë e Baranit të ...më shumë

Barani vret Kemalin dhe kështu hakmerret për çka i bërë ...më shumë

Havini dhe Dujguja rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Seleni i tregon ...më shumë

Dujguja kërkon largimin e menjëhershëm të Havinit nga shtëpia e ...më shumë

Dujguja tenton vetëvrasjen për shkak të situatës në të cilën ...më shumë

Barani porosit vrasjen e Kemalit, por ndalohet nga Semihu. Cili ...më shumë

Përpjekjet e mjekësve janë të shumta, por sa dobi do ...më shumë