Një natë qershori - Episodi 76

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm të lokalit të Levonit. A do të shpëtojë ajo prej tij? Gjendja e foshnjës së Havinit ndërlikohet. A do të mbijetojë ajo? Nina i drejton pistoletën babait të saj. Çfarë do të ndodhë me të

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Barani vdes tragjikisht gjatë transportimit për në spital. Çfarë akti ...më shumë

Grabitësit lënë në shtëpinë e Dujgusë fotografinë e Baranit të ...më shumë

Barani vret Kemalin dhe kështu hakmerret për çka i bërë ...më shumë

Havini dhe Dujguja rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Seleni i tregon ...më shumë

Dujguja kërkon largimin e menjëhershëm të Havinit nga shtëpia e ...më shumë

Dujguja tenton vetëvrasjen për shkak të situatës në të cilën ...më shumë

Barani porosit vrasjen e Kemalit, por ndalohet nga Semihu. Cili ...më shumë

Përpjekjet e mjekësve janë të shumta, por sa dobi do ...më shumë