Një natë qershori - Episodi 80

Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do t’i thotë ajo Semihut dhe si do ta kërcënojë Ninën? Hamdiu dhe Tarëku bisedojnë në lidhje me Aishen. Nina i kërkon Semihut që të vijojnë marrëdhënien e tyre në fshehtësi. A do të pranojë ai?

Të gjithë episodet e "Një natë qershori"

Barani vdes tragjikisht gjatë transportimit për në spital. Çfarë akti ...më shumë

Grabitësit lënë në shtëpinë e Dujgusë fotografinë e Baranit të ...më shumë

Barani vret Kemalin dhe kështu hakmerret për çka i bërë ...më shumë

Havini dhe Dujguja rregullojnë marrëdhënien mes tyre. Seleni i tregon ...më shumë

Dujguja kërkon largimin e menjëhershëm të Havinit nga shtëpia e ...më shumë

Dujguja tenton vetëvrasjen për shkak të situatës në të cilën ...më shumë

Barani porosit vrasjen e Kemalit, por ndalohet nga Semihu. Cili ...më shumë

Përpjekjet e mjekësve janë të shumta, por sa dobi do ...më shumë