Kumru zbulon marrëdhënien sekrete të Ninës me Semihun. Çfarë do ...më shumë

Haruni shkon në shtëpinë e Kumrusë. Çfarë premtimi do t’i ...më shumë

Havini i tregon Baranit të vërtetën në lidhje me Ahmetin ...më shumë

Gjendja shëndetësore e foshnjës së Havinit dhe Baranit tashmë po ...më shumë

Lale takohet përsëri me përdhunuesin e saj, ortakun e ardhshëm ...më shumë

Barani kërcënon se do t’i vërë zjarrin spitalit nëse nuk ...më shumë

Nina vendos të largohet dhe të braktisë të atin. Çfarë ...më shumë

Haruni zbulon se vajza e tij është martuar me një ...më shumë

Denisa takohet me Ugurin, por a do ta bindë atë ...më shumë

Dujgu dhe fëmijët janë në shtëpinë e re të Ajdënëve. ...më shumë

Çfarë do të ndodhë me Baranin dhe Kemalin përsëri? Barani ...më shumë

Barani dhe Kemali kacafyten për Dujgunë. Kjo e fundit e ...më shumë

Pasojat për Xhemalin do të jenë fatale. Duket se Ajdënët ...më shumë

Familja Ajdën transferohet në shtëpinë e re për të qenë ...më shumë

Rikthimi i Kemalit bën xheloz Baranin. Një debat i ashpër ...më shumë

Xhemali ka pësuar djegie të shkallës së tretë. Gylagai zbulon ...më shumë

Kumru i kërkon Havinit të vijojë me shtatzëninë pavarësisht sëmundjes. ...më shumë

Doktorët zbulojnë një sëmundje të Havinit që zhvillohet gjatë shtatzënisë. ...më shumë

Havini është e lënduar nga Barani pasi ky i fundit ...më shumë

Duket se zgjidhja e vetme për Jamurin është transplantim i ...më shumë