Lale dhe Leoni ndodhen në shtëpinë e nënës së Lales. ...më shumë

Barani mëson se Havini është shtatzënë, por nga ana tjetër ...më shumë

Jamuri sëmuret dhe përfundon në spital. Basriu dhe Ajshe planifikojnë ...më shumë

Basriu gjen një valixhe me para në taksinë e tij. ...më shumë

Havini bën testin e shtatzënisë dhe del pozitive. Si do ...më shumë

Më në fund, Havini dhe Barani kanë një shtëpi të ...më shumë

Selma akuzohet për vrasjen e Ural Ajdënit. Barani shkon në ...më shumë

Zyhre del për darkë me Gylagain, por kritikohet nga i ...më shumë

Dujgu e përjeton shumë keq sulmin nga gazetarët dhe akuzon ...më shumë

Për shkak të fotografisë me Uralin, marrëdhënia e Baranit dhe ...më shumë

Marrëdhënia mes Baranit dhe Havinit vijon të kriset, ndërkohë që ...më shumë

Vdekja e Uralit i trondit të gjithë, veçanërisht mënyra e ...më shumë

Teksa misteri i zhdukjes së Uralit sa vjen e shtohet, ...më shumë

Ndërkohë që Aisheja bën plane për martesë, Tariku pret pranimin ...më shumë

Pas zënkës së Baranit me Xhemalin Havini mbetet e plagosur. ...më shumë

Dujguja do të shkojë në dasmën e Baranit dhe Havinit ...më shumë

Mahmuti ka filluar të marrë masat që Dujguja të mos ...më shumë

Lale do t’i tregojë të vërtetën Havinit për Xhemalin dhe ...më shumë

Në shtëpinë e Ajdinëve ka shkuar familja e Tarikut për ...më shumë

Levoni do të shpëtojë dhe do t’i tregojë të vërtetën ...më shumë