Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë

Xhani është shumë konfuz në lidhje me Sanemin. Ai e ...më shumë

Sanemi vazhdon me përpjekjet e saj për t’i rikthyer kujtesën ...më shumë

Më në fund, Ajhani kthehet përsëri dhe Xhejxheji ka sërish ...më shumë

Sanemi përpiqet me të gjitha mënyrat që t’i rikthejë kujtesën ...më shumë

Me rastin e zgjimit të Xhanit nga koma, familjarët e ...më shumë

Xhejzheji, Myzaferi dhe gjithë të tjerët ndihen mjaft të trishtuar ...më shumë

Tashmë që Sanemi dhe Xhani janë rikthyer bashkë, znj. Mevkibe ...më shumë

Myzaferi dhe Xhejxheji zgjedhin dy imazhe të ndryshme për reklamën ...më shumë

Sanemi i jep Xhanit puthjen e shumëpritur. Ajo merr një ...më shumë

Si do ta kalojë natën Xhani në shtëpinë e Sanemit? ...më shumë

Emre dhe Lejla, të pakënaqur me punën e tyre, vendosin ...më shumë

Xhani i kërkon falje Sanemit, pasi në një çast dobësie ...më shumë