Një puthje në errësirë - Episodi 158

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në kompani ka probleme të mëdha. Ç’të ketë ndodhur vallë? Znj. Mevkibe e këshillon Melehatin të mos u tregojë të gjithëve që tani është e pasur, pasi mund t’i lindin probleme. Lejla fillon të përdorë strategji jo shumë të drejta kundër firmave konkurrente. Si do të reagojë Emreja në lidhje me sjelljen e saj?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë