Një puthje në errësirë - Episodi 160

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ku është rritur. Xhani shkon te dyqani që t’i thotë se e dashuron, por në momentin e fundit nuk mundet. Sanemi fillon të bëjë dërgesa me motor edhe nëpër shtëpi. Si do të reagojë Xhani kur të shohë që Sanemi është rikthyer të punojë te dyqani i familjes?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë