Një puthje në errësirë - Episodi 161

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e të rimëkëmbet. Xhani organizon një festë me këtë rast, por Sanemi nuk pranon të shkojë. Ndërkohë, Nihati merr një porosi për një festë që organizohet në Bejkoz. Kush ta ketë telefonuar vallë? Xhani i thotë Sanemit që ka kuptuar se s’mund të jetojë pa të dhe i kërkon të mos ikë. Do t’ua vërë veshin Sanemi fjalëve të tij?

Të gjithë episodet e "Një puthje në errësirë"

Më në fund, Xhani dhe Sanemi vendosin të pajtohen. Xhani, ...më shumë

Kompania ia del mbanë të fitojë fushatën e radhës e ...më shumë

Sanemi vendos të lërë gjithçka e të rikthehet te shtëpia ...më shumë

Melehati kupton se ka një admirues. Selimi i ka deklaruar ...më shumë

Dereni telefonon Sanemin dhe Xhanin e u thotë që në ...më shumë

Melehati zbulon që i kanë lënë një trashëgimi të madhe ...më shumë

Mbledhja e organizuar nga Xhani për prezantimin e regjisorit, Artur ...më shumë

Pas zënkës së fundit, Myzo përpiqet të pajtohet me Xhejxhejin, ...më shumë