Nusja nga Stambolli - EPISODI 168-169-170

Syreja është e shqetësuar për Farukun dhe nuk e di nëse do t’ia dalë mbanë ta nxjerrë nga kjo situatë bashkëshortin e saj. Ylfeti i ofron Syrejasë dhe Dilarës një mundësi tjetër për të ushtruar profesionin e tyre. Dilara detyron Ademin të tërheqë mbrapsht akuzën ndaj Farukut. Pasi bisedojnë bashkë, ai i kërkon të falur për të gjitha. A do të pajtohet Dilara me të? Dilara i thotë Ademit se ka abortuar foshnjën e tyre. Ademit i priten shpresat dhe i jep fund marrëdhënies së tyre. Ylfeti ka një plan djallëzor, të cilin do ta realizojë nëpërmjet Kijmetit dhe fondacionit në të cilin Esma ishte në krye. Cili është plani i saj dhe sa do ndikojë kjo tek Esmaja? Gyneshi bisedon me Ademin për të shkuarën e saj të tmerrshme. Osmani dëgjon rastësisht një telefonatë të Dilarës, por a do ta pengojë ai të bëjë një gabim të madh? Ish-shoqet e vjetra të Esmasë, të nxitura nga Ylfetja, vendosin t’i bëjnë një vizitë tanimë në shtëpinë e saj modeste. Si do t’i presë ajo?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë