Nusja nga Stambolli - EPISODI 174-175-176

Fikreti do ta gjejë Halimin të vdekur në port. Si do të reagojë Faruku kur i vëllai t’i thotë se ai mund të jetë i biri i Garipit? Ipeku merr fije floku nga Faruku dhe Garipi për të bërë testin e ADN-së. A do ta pyesë Faruku të ëmën për të vërtetën?Gyneshit i pëlqen Ademi dhe ky i fundit e fton për darkë në shtëpinë e tj. A do t’i përgjigjet Esma pyetjes së të birit se çfarë ka mesa saj dhe Ylfetes? Gjatë një takimi me ish-shokët e gjimnazit, Ipeku do të flirtojë me Okanin. Si do të shkojë marrëdhënia mes Gyneshit dhe Ademit që po afrohen gjithnjë e më shumë?Okani i ofron punë Ipekut pa i thënë askujt. Ipeku i tregon Farukut se i bëri një test ADN-je atij dhe Garipit. Ademi falenderon Dilarën për aq kohë sa ka qenë pjesë e jetës së tij pasi u divorcuan. Syreja bisedon me Farukun për testin e ADN-së me Garipin. Esmaja i dëgjon. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë