Nusja nga Stambolli - EPISODI 177-178-179

Esma i propozon Garipit për martesë. Garipi mendon se ky propozim është thjesht një ndëshkim për fëmijët e saj. A do të pranojë ai? Përgjigjia e testit të ADN-së provon se Faruku nuk është i biri i Garipit. Ylfete u rrëfen Boranëve historinë e saj me Esman. Çfarë do të ndodhë mes Ademit, Farukut dhe Esmasë kur kjo e fundit të shkojë në vilën e saj të dikurshme? Esma qorton ashpër Farukun. Ai i kërkon të falur dhe mosmarrëveshja mes tyre rregullohet. Senemi përballet me Gyneshin dhe befasohet. A njihen ato me njëra-tjetrën? Për të fituar zemrën e Esmas, fëmijët e saj vendosen në lëvizje për t’i bërë një festë surprizë për ditëlindjen e saj. Esma pranon të shkojë në festën surprizë të ditëlindje së saj, në të cilën ndodhen vetëm gratë e familjes, ndërsa fëmijët po i mbajnë burrat. A do t’ia dalin mbanë ata të kujdesen për foshnjat? Surpriza e ditëlindjes do të prishet nga ndëryrja e policisë. A do të arrestohen ato? Ylfete takohet me Ademin dhe bisedojnë pa e ditur se Fikreti është ende aty.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë