Nusja nga Stambolli - EPISODI 180-181-182

Fikreti dëgjon gjithë bisedën mes Ademit dhe Ylfetes. Çfarë biseduan ata të dy? Pas propozimit për martesë, Garipi i vendos Esmasë unazën në gisht, por a do ta pranojnë djemtë vendimin e nënës së tyre? Senemi dhe Gyneshi lënë një takim të dyja. Cila është arsyeja që i bashkon? Gyneshi dhe Senemi janë rritur së bashku. Ato kujtojnë çastet e lumtura dhe të hidhura të së shkuarës. Pas shumë debatesh Syreja i bind vëllezërit Boran të pranojnë martesën e nënës së tyre. Ademi takon Dilarën në Bursa. A do ta kuptojë ai se Dilara është shtatzënë?! Ademi kupton se Dilara nuk ka abortuar, por nuk bie në sy. Akifi dhe Fikreti kanë bërë një plan për të vendosur Ademin dhe Ylfeten me shpatulla pas muri. Akifi ngre hipotezën se Ylfetja ka vrarë ish-burrin e saj. Një grua me emrin Sedef shfaqet në skenë. Ajo i bën shantazh Ylfetes se nëse nuk i jep para, do të nxjerrë sekretin e saj.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë