Nusja nga Stambolli - EPISODI 183-184-185

Fëmijët e Esmasë i bëjnë një vizitë në shtëpinë e saj të re me Garipin. Si do të shkojë takimi mes tyre? Çfarë do të zbulojë asistentja e Ylfetes teksa përpiqet ta shpëtojë nga depresioni? Ç’fshihet në dhomën e mbyllur? Cila është historia që fshihet në të shkuarën e saj? Ademi thërret Dilarën te vila dhe i tregon asaj dhomën e foshnjës. Heshtja e Dilarës pohon se ajo nuk ka abortuar. Akifi shkakton një ngatërresë të tmerrshme me karrocat e fëmijeve duke harruar vajzen e Farukut. Sedefi takon Gyneshin dhe I bën asaj shantazh. A do të vazhdojë historia mes Ademit dhe Gyeshit? Ylfetja pëson një krizë tjetër. Çfarë do të ndodhë kur të përballet me Esmanë? Ademi shkon te shtëpia e Osmanit për t’i kërkuar llogari për qëndrimin e Dilarës. Festohet 30-vjetori i “La Costume” në të cilin ndodhet edhe Sedefi. Çfarë do ndodhë gjatë kësaj feste?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë