Nusja nga Stambolli - Episodi 192-193-194

Cila është oferta që do t’i bëjë Faruku Ademit në praninë e vëllezërve të tij? Osmani përfshihet në një aventurë të jashtëzakonshme me Gylbinin, pasojat e së cilës do t’i pësojë edhe Nazifi. Ku do ta çojë Syreja të shoqin që të qetësohen pas debateve të shumta?Faruku dhe Fikreti kthehen fitimtarë në kompaninë e tyre të dikurshme. Syreja dhe Senemi përgatisin një surprizë për Dilarën. Emiri do të përballet me probleme në shkollë. Rastësia e vë Senemin përballë Ademit, por ai nuk është vetëm. Ademi vazhdon me terapinë e tij. Fikreti dhe Faruku bëjnë një bisedë të ndjerë si vëllai me vëllanë. Syreja përpiqet të zëvendësojnë mungesën e së ëmës që ndien Emiri. Fikreti, i dehur ia shfryn Ademit të gjithë inatin për gjithçka që po ndodh.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë