Nusja nga Stambolli - EPISODI 195-196-197

Fikreti dhe Ademi ndodhen në spital në gjendje të rëndë. Esmaja fajëson Ademin, madje edhe në prani të Dilarës. Faruku nuk di se çfarë ka ndodhur në të vërtetë kështu që debaton me të ëmën për të mos fajësuar askënd para kohe. Gulbini shkon te vila e Boranëve. Esma dhe Nyrgyl e shohin me një sy kritik praninë e saj. Fikreti arrin t’i shpëtojë shëndoshë e mirë aksidentit, ndërsa pasojat për Ademin janë shumë më të rënda. Edhe pse i paralizuar në shtrat, Ademi sillet shumë ashpër me Dilarën. Gyneshi shkon të shoqërojë Ademin, gjest i cili tregon se Ademi nuk është më i vetëm. Mes gjithë problemeve Garipi, kërkon ende të martohet me Esmanë. Cili do të jetë rezultati tronditës i analizave të Esmasë?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë