Nusja nga Stambolli - EPISODI 198-199-200

Pas lajmit tronditës që ka marrë nga mjeku, Esmasë i kalon gjithë jeta përpara syve. Emiri, i dëshpëruar duke kujtuar nënën e tij të ndjerë, vendos të mos kthehet në shtëpi pa lajmëruar askënd. Ademi, duke mëshiruar veten, vazhdon në shtrat i paralizuar. Të gjithë do të vihen në kërkim të Emirit. Faruku do të gjejë të birin në varrin e së ëmës. Nazifi, pasi ka ngatërruar ilaçet fillon të shohë halucinacione duke shkaktuar një rrëmujë të vërtetë në vilë. Zonja Esma vendos t’u lërë djemve nga një letër të fundit. Fikreti vendos t’i bëjë një vizitë Ademit pas aksidentit, por a do ta mirëpresë ky i fundit? Syreja vendos t’i bëjë një surprizë Farukut në zyrën e tij, por jo gjithçka do të shkojë sipas planit. E vendosur për të mos lënduar askënd, Esma braktis Garipin pa i dhënë asnjë shpjegim.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë