Nusja nga Stambolli - EPISODI 201-202-203

Znj. Esma merr vendimin t’i kthejë Garipit të gjitha dhuratat e tij. Në familjen Boran lindin dyshime për sjelljen e saj. Psikologja e ndihmon Ademin të kuptojë më mirë se ç’ndien tani që është në karrige me rrota. Gyneshi i gjendet pranë Ademit në momentet e tij më të vështira.
E dëshpëruar, Esma qan për ndarjen e dytë nga Garipi. Nyrgyli zbulon ditarin e Esmasë dhe kupton se zonja e saj vuan nga Alzhaimeri. Do të arrijë ajo ta ndalojë Garipin të largohet?
Esma e ndalon rreptësisht Syrejanë të tregojë për sëmundjen e saj. Ademi vendos të fillojë fizioterapinë. Vajzat organizojnë natën e kënasë për zonjën Esma. Cila është surpriza për të?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë