Nusja nga Stambolli - EPISODI 243-244-245

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe më në fund do të bëjë në jetë punën e ëndrrave të tij. Gyneshi dhe Dilara zhvillojnë një bisedë tejet paqësore. Syreja është shkatërruar shpirtërisht nga ajo që lexon në ditarin e nënës së saj. Çfarë fshihet në atë ditar? Osmani përpiqet të bisedojë me Syrejanë, por ajo është izoluar në vetvete. Të gjithë janë të shqetësuar për Syrejanë, por askush nuk e di se e shkuara e saj është thjesht një iluzion. Ajo zbulon se Senemi, tezja e saj ka qenë shkaktarja e vdekjes së prindërve të Syrejasë.Faruku është i shqetësuar për gruan e tij, por nuk e di të vërtetën e saj. Senemi i rrëfen Syrejasë dhe më pas Akifit të vërtetën e aksidentit. A do të prishet marrëdhënia e tyre pa filluar mirë? Boranët i bëjnë një surprizë e cila do ta lërë Syrejanë gojëhapur dhe do t’i dhurojë dashuri pa fund. A do të jetë kjo një shtysë për Syrejanë për të bërë përpara?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë