Nusja nga Stambolli - EPISODI 246-247-248

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon se Esmaja ka pranuar sëmundjen e saj. Esmaja shkon te Senemi për ta qetësuar dhe për t’i dhënë kurajë për të bërë përpara me mbesën e saj. Por aty ndodh e papritura, Esmasë i humbet kujtesa dhe nuk njeh më Senemin. Syreja i shkon në ndihmë. A do ta njohë Esmaja Syrejanë?Esmaja është kthyer pas në të kaluarën dhe nuk njeh më askënd. Kjo fatkeqësi e Esmasë bashkon Syrejanë me Senemin, tezen e saj. Gylistani dhe Nazifi marrin lajmin e shumëpritur. Ata do të bëhen me fëmijë. Esma u bën dhuratë dy prindërve të rinj gjithë shpenzimet e shkollimit të fëmijës së tyre.A do të rregullojnë marrëdhënien e tyre Dilara me Mertin? A do të ndahet përfundimisht Gyneshi nga Ademi? Nazifi shoqëron Esmanë për të parë rindërtimin e një vendi të vjetër për fondacionin. Esmaja kalon në krizë dhe Nazifi ngec në një dhomë të cilën e pushtojnë flakët e zjarrit. Çfarë do të ndodhë me Esmanë? A do të mbijetojë Nazifi?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë