Nusja nga Stambolli - Episodi 249-250-251

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por është ende në rrezik për jetën. Esmasë nuk i kujtohet gjë lidhur me Nazifin. Garipi, Ipeku dhe Syreja po bisedonin se e gjitha kjo ndodhi për shkak të Esmasë. Kjo e fundit i dëgjon dhe pëson krizë nervore. Nazifi tashmë ndodhet jashtë rrezikut për jetën.
Nazifi kthehet në shtëpi shëndoshë e mirë dhe është më i lumtur se kurrë më parë për binjakët e tij. Syreja i kërkon Akifit të sjellë Senemin pa dijeninë e saj. Syreja dhe Senemi më në fund pajtohen. Esma i kërkon të falur Nazifit për atë çka ndodhi. Gyneshi vazhdon t’i mbajë mëri Ademit. Ky i fundit kërkon padyshim të pajtohet me të, a do ta falë Gyneshi?
Ademi më në fund i rrëfen Dilarës se përse është kaq i tensionuar për dhe kundër Mertit. Dilara dhe Ademi zhvillojnë një bisedë të ndjerë. Esma i dhuron Ademit orën e babait të tij, Fevziut. Esma ngushëllon Ademin lidhur me rolin e tij prindëror, madje e inkurajon atë. Dilara ka ditëlindjen dhe të gjithë i bëjnë asaj një surprizë. Esma braktis shtëpinë. Ku ndodhet ajo?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë