Nusja nga Stambolli - EPISODI 252-253-254

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e Esmasë, po ashtu edhe Garipi janë të tronditur nga vendimi i saj. Ata ikin te qendra e fondacionit që drejtonte Esmaja, pasi kjo e fundit tashmë vendosi të jetojë aty. Esmaja e prerë në vendimet e saj, nuk dëgjon askënd, por çfarë do ta bëjë atë të mendohet dy herë? Garipi shpërngulet pranë Esmasë pa dëshirën e saj, me qëllim që ta detyrojë të kthehet në shtëpi, aty ku i takon të jetë. Situata komike, xhelozie dhe dashurie hasim në qendrën e të moshuarve me ardhjen e Garipit. Drejtoresha e qendrës do që të organizojë një eveniment për dy “të rinjtë”. Si do të përfundojë ky eveniment i planifikuar nga Senemi?Senemi kthen përmbys gjithë qendrën dhe i vë flakën asaj. Kjo bëhet shkak që Esmaja të kthehet në shtëpi. Dilara dhe Gyneshi pranojnë njëra-tjetrën dhe tashmë bëhen mikesha. Gjithë Boranët janë mbledhur në oborrin e vilës së tyre për të festuar kthimin e Esmasë dhe Ditën e Nënës.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë