Nusja nga Stambolli - EPISODI 255-256-257

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë Ditën e Nënës, por askush s’e vë re mungesën e Garipit, veç Farukut. Ai ndërron jetë fill pas bisedës që zhvilloi me Farukun. Gjithë Boranët janë të tronditur nga kjo që ndodhi. Esmaja ka humbur toruan dhe vazhdon të shohë Garipin, fantazmën e tij më saktë.Gyneshi dhe Ademi janë më në fund të lumtur me njëri-tjetrin dhe së shpejti do të birësojnë një vajzë. Të gjithë janë të pikëlluar për humbjen e Garipit, njëkohësisht të shqetësuar për gjendjen e Esmasë. Vëllezërit dhe nuset e tyre janë mbledhur në sallon dhe kujtojnë me mall çastet që kanë kaluar me Garipin. Esma vazhdon të mendojë se Garipi është ende gjallë. Ajo pëson një tjetër krizë dhe përfundon në spital.Gyneshi dhe Ademi vendosin të martohen që të mund të birësojnë. Në celebrimin e tyre shkojnë Ipeku me Fikretin. Dilara dhe Merti i bëjnë një surprizë Syrejasë me qëllim që t’i ngrejnë humorin. Esmaja befason sërish. Ajo i kërkon Syrejasë që ta vrasë.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë