Nusja nga Stambolli - Episodi 258 – 259-260

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, por a do të mund ta bëjë ajo këtë? Në familje të gjithë e dallojnë se Syreja fsheh diçka, por askush nuk e di arsyen. Ademi dhe Gyneshi ikin te Dilara për t’i treguar lidhur me martesën dhe se duan të birësojnë një fëmijë. Si do ta presë Dilara këtë vendim të tyre?

Esma bisedon me Syrejanë dhe më në fund e kuptoi se nuk duhej t’i kërkonte Syrejasë një gjë kaq të dhimbshme. Esma kthehet në shtëpi, por gjithçka ka ndryshuar, si shtëpia, ashtu edhe Esmaja nuk janë më njësoj. Syrejasë i vjen surpriza e radhës nga producenti më i famshëm në Stamboll. A do ta pranojë Syreja këtë ofertë pavarësisht gjithçkaje?

Esmaja tashmë mendon se është e re. Të gjithë i ngatërron me njerëz të së kaluarës. Djemtë përpiqen ta bëjnë nënën e tyre sa më të lumtur. Syreja është gjithnjë pranë znj.Esma. Të gjithë bashkë mblidhen në restorantin e Farukut dhe festojnë për Ademin dhe Gyneshin.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë