Nusja nga Stambolli - Episodi 261-262-263

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë që do të bëjë Sude, vajza e tyre e ardhshme në shtëpinë e tyre. Gjithçka shkon më së miri dhe punonjësit e shërbimit social janë më se të kënaqur. Esma vijon të ndihet si vajzë e re dhe i ngatërron të gjithë familjarët e saj. Aspekti pozitiv është se fëmijët e saj bashkë me nuset e shndërrojnë në lojë. Edhe për sa kohë do të zgjasë kjo “lojë”?

Esmaja ndërron jetë. Fëmijët janë të dërrmuar nga ky lajm hidhërues. Ademi gjithashtu është i pikëlluar nga kjo fatkeqësi. Gjithë Bursën e kanë mbuluar re të zeza dhe të gjithë janë duke vajtuar për largimin e Esmasë.

Për hir të Esmasë dhe amanetit të saj, të gjithë vendosin të vazhdojnë të jetojnë së bashku, në vilën e sulltaneshës Esma. Ademi shkon te psikologja dhe i japin fund seancave të tyre të përjavshme. Ai më në fund e gjeti veten dhe vendosi të jetojë jetën i lumtur. Si do të jetë jeta e Boranëve pas 7 vitesh?

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë