Nusja nga Stambolli - Episodi 264-265-266

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar intensivisht për projekte me përgjegjësi sociale, ashtu si nëna e tyre. Syreja tashmë është e famshme në rang kombëtar dhe shoqëruesja e saj e pandashme është Ipeku, e cila e shoqëron në çdo koncert të sajin. Pas shtatë vjetësh, Boranët vazhdojnë të jenë të bashkuar, karakteristikë e trashëguar nga nëna e tyre.

Sude, vajza e Ademit dhe Gyneshit ka rënë në dashuri. Si do ta presë Ademi këtë? Shtatë vjet më vonë marrëdhënia e Dilarës dhe Mertit është ende e fortë dhe ata janë të dashuruar marrëzisht me njëri-tjetrin. Cila është surpriza që ka përgatitur Merti për Dilarën? A e kanë harruar të gjithë ditëlindjen e Syrejasë?

Dilara dhe Merti më në fund do të martohen. Emiri fiton shkollën në Londër, shkollën e ëndrrave të tij. Syreja shkon të vizitojë varrin e Esmasë. Të gjithë u shtirën sikur kishin harruar ditëlindjen e Syrejasë, por në fakt ata i bënë një festë surprizë. Një letër nga e shkuara i përlot të gjithë në ditëlindjen e Syrejasë.

Të gjithë episodet e "Nusja nga Stambolli"

Boranët kanë përparuar biznesin e tyre dhe gjithashtu kanë punuar ...më shumë

Gyneshi dhe Ademi janë të emocionuar për vizitën e parë ...më shumë

Esmaja i përgjërohet Syrejasë që kjo e fundit ta vrasë, ...më shumë

Të gjithë në oborr të lumtur e të gëzuar festojnë ...më shumë

Ademi përpiqet të gjejë Gyneshin me çdo kusht. Djemtë e ...më shumë

Nazifin e shpëtojnë nga zjarri, e çojnë në spital, por ...më shumë

Esmaja u lë trashëgiminë nuseve të saj, veprim që simbolizon ...më shumë

Faruku është më i lumtur se kurrë më parë dhe ...më shumë