Ylfete shkon në shtëpinë e Esmasë për t’u tallur me ...më shumë

Të gjithë janë zhvendosur dhe po jetojnë në shtëpinë e ...më shumë

Policia arreston Fikretin për gjetjen e lëndës narkotike në avionin ...më shumë

Burxhuja nuk pranon te martohet me Osmanin dhe largohet nga ...më shumë

Si do të shkojë përballja mes Syrejasë dhe Gëzdes? Si ...më shumë

Gozde i dërgon Farukut lule në shtëpi, gjë që do ...më shumë

Syreja shqetësohet kur kupton se vonesa e Farukut në darkën ...më shumë

Murati ka lënë një letër për të ëmën. Esmaja i ...më shumë

Ipeku i dërgon filmimet e Farukut me Halimin Syrejasë nga ...më shumë

Ipeku është sërish shtatzënë dhe Ada po reagon mirë ndaj ...më shumë

Faruku fton Ademin në piknikun që familja Boran organizon çdo ...më shumë

Rejhani arratiset nga spitali. Fikreti merr Aden dhe Ipekun dhe ...më shumë

Faruku debaton me Fikretin për projektin e ri që Fikerti ...më shumë

Ademi përfundon në urgjencë, ndërkohë që Dilara është në dasmën ...më shumë

Ademi është i shkatërruar nga ana psikologjike, ndërkohë që Rejhani ...më shumë

Si do të reagojë gjithë familja Boran pas lajmit të ...më shumë

Esmaja kundërshton ashpër vendimin e Muratit për t’u martuar me ...më shumë

Operacioni i Begymit nuk del me sukses dhe ajo ndahet ...më shumë

Rejhani dorëzohet në polici. Ndarja nga i biri, Ademi do ...më shumë

Ipeku nuk arrin ta besojë se Fikreti kërkon të ndahet ...më shumë