Faruku merr të gjithë pushtetin në kompani dhe do t’ia ...më shumë

Syreja do të mësojë se Ademi është ortak në shkollën ...më shumë

Syreja dhe Faruku gjejnë folezën e tyre të re, një ...më shumë

Tani që ka mësuar të vërtetën, Faruku fajëson Begymin që ...më shumë

Begymi fillon të ndihet më mirë pas terapisë. Ipeku përpiqet ...më shumë

Bade arrin të shpëtojë. Syreja e mëson këtë gjë dhe ...më shumë

Sëmundja e Begymit ka përparuar shumë, ndaj çka pason tani ...më shumë

Faruku përballet me Ademin dhe i tregon atij se ka ...më shumë

Ipeku ndihet shumë e lodhur mendërisht për shkak të abuzimit ...më shumë

Si do të reagojë Faruku kur të zbulojë se i ...më shumë

Fikreti do të firmosë një marrëveshje të rëndësishme që do ...më shumë

Si do të reagojnë shërbyesit kur të shohin Muratin dhe ...më shumë

Syreja dehet në festën e beqarisë dhe del në skenë ...më shumë

Çfarë të vërtete fsheh tezja e Syrejasë? Kjo e fundit ...më shumë

E indinjuar nga fjalët e znj. Esma, Syreja largohet menjëherë ...më shumë

Faruku është një biznesmen i suksesshëm dhe vjen nga një ...më shumë