Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë

Çfarë plani ka përgatitur Haruni në bashkëpunim me Elën për ...më shumë

Alja vendos fshehurazi disa kamera të fshehta në shtëpinë ku ...më shumë

Çfarë plani ka thurur Iremi për të futur në kurth ...më shumë

Bahari zbulon se Timuri është paguar nga Ismaili për të ...më shumë

Si do të reagojë Ilkeri kur mëson se në vendin ...më shumë

Alja dhe Ismaili përplasen ashpër në lidhje me qëndrimin publik ...më shumë

Haruni arrin të sigurojë pamjet filmike që vërtetojnë pafajësinë e ...më shumë

Çfarë udhëzimesh do t’i japë psikologia Elës në lidhje me ...më shumë

Situata nxehet gjithnjë e më shumë mes Baharit dhe familjarëve ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në seancën e radhës gjyqësore? Bahari ...më shumë

Ç’plane do të thurin Alja dhe Banuja pasi marrin vesh ...më shumë

A do ta anulojnë divorcin Ilkeri dhe Iremi për t’u ...më shumë