Pafajësia - Episodi 22

A do ta anulojnë divorcin Ilkeri dhe Iremi për t’u bashkuar sërish me njëri-tjetrin? Çfarë do t’i rrëfejë Ilkeri partneres së Harunit në lidhje me Elën dhe Iremin? Bahari zbulon se Ela është takuar përsëri me Ilkerin. Si do të reagojë ajo në lidhje me këtë?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë