Pafajësia - Episodi 23

Ç’plane do të thurin Alja dhe Banuja pasi marrin vesh se pronari i lokalit është gjetur i vdekur në Bullgari? Ç’do të bëjë Haruni në takim me Baharin pasi merr një telefonatë të çuditshme nga Timuri? Ela dhe Iremi takohen me njëra-tjetrën. Cili është qëllimi i takimit të tyre?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë