Pafajësia - Episodi 26

Çfarë udhëzimesh do t’i japë psikologia Elës në lidhje me Ilkerin? Alja e inkurajon Ilkerin që të rikthehet në punë, por me çfarë të papriture do të përballet në ambientet e kompanisë? A do të pranojë Ela të dalë para komisionit të mjekëve për të vlerësuar gjendjen e saj psikologjike?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë