Pafajësia - Episodi 28

Alja dhe Ismaili përplasen ashpër në lidhje me qëndrimin publik që duhet të mbajë familja e tyre. Për çfarë qëllimi e ka thirrur Ismaili dhëndrin e tij nga Amerika? Pse do të takohet Ilkeri me Banunë dhe ç’do të ndodhë në shtëpinë e kësaj të fundit?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë