Pafajësia - Episodi 30

Bahari zbulon se Timuri është paguar nga Ismaili për të mbuluar gjurmët e krimit. Ilkeri dhe Ela kalojnë disa çaste të ngrohta me njëri-tjetrin, por a do të jetë në gjendje kjo e fundit ta kapërcejë frikën e asaj nate? Ismaili ndihet i kërcënuar nga të vërtetat që po dalin në dritë.

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë