Pafajësia - Episodi 31

Çfarë plani ka thurur Iremi për të futur në kurth Ilkerin dhe Elën? Bahari mbetet e shtangur kur sheh vajzën e saj në varkën e Ilkerit. Kush është e dashura e Ismailit që e ka ndihmuar atë për të fshehur të gjitha gjurmët e asaj nate?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë