Pafajësia - Episodi 32

Alja vendos fshehurazi disa kamera të fshehta në shtëpinë ku takohen Ismaili dhe Berili. Çfarë do të dëgjojë ajo në bisedat e tyre? Umuti do të shoqërohet në komisariat si autori i dyshuar i krimit. Alja i përgatit një surprizë të hidhur Ismailit.

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë