Pafajësia - Episodi 34

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A është vërtet ai që e ka dhunuar Elën atë natë? Ilkeri dhe Alja kthehen në zyrat e kompanisë pas një kohe të gjatë shkëputjeje. Sa i rrezikuar do të jetë Xhenku me kthimin e Ilkerit?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë