Pafajësia - Episodi 38

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë e burgut? Alja e ka vënë Ismailin para një zgjedhjeje të vështirë. A do të pranojë ky i fundit ta firmosë letrën e divorcit dhe të humbasë gjithçka? Çfarë do të bëjë Ilkeri në derën e Elës që do t’i lërë të gjithë të shtangur?

Të gjithë episodet e "Pafajësia"

Pas shumë peripecish dhe sakrificash, më në fund zbardhet e ...më shumë

Çfarë ka ndodhur mes Ales dhe Harunit natën e ngjarjes? ...më shumë

Bahari vendos ta mbyllë Elën brenda në shtëpi për ta ...më shumë

Çfarë do të ndodhë mes Ismailit dhe Umutit në qelinë ...më shumë

Iremi largohet me lot në sy nga shtëpia e Ilgazëve. ...më shumë

Haruni zbulon detaje të reja nga nata e ngjarjes që ...më shumë

A do të pranojë Umuti të flasë në lidhje me ...më shumë

Çfarë do të gjejë policia në dhomën e Umutit? A ...më shumë