Defne Barutçu ka aplikuar për një vend pune në “Aras ...më shumë

Defne arrin të gjejë gabimin në kodim përmes një programi ...më shumë

E pavetëdijshme që e pëlqen Jallënin, Defne vendos të të ...më shumë

Damlla informon Defnen se Jallëni e ka emëruar eproren e ...më shumë

Jallëni i nxitur nga Jeshimi shkon në shtëpinë e Defnes ...më shumë

Një ngjarje e pakëndshme do të ndodhë gjatë takimit të ...më shumë

Ezgi takon rastësisht Denizin në spital dhe gjendet ngushtë kur ...më shumë

Denizi e fton Defnen për darkë meqë ka ditëlindjen. I ...më shumë

E detyruar, Defne i tregon të vërtetën Çinarit dhe i ...më shumë

Gjyshja e Defnes gjen z. Syreja në shtëpinë e Jallënit ...më shumë

Ezgi përfiton nga mungesa e Çinarit që t’i shpjegojë Denizit ...më shumë

Lejla e udhëzuar nga Denizi e kyç Defnen në dhomë ...më shumë

Defnes për ngjarjet e ndodhura së fundmi, por ajo arrin ...më shumë

Jeshimi i propozon Jallnit të shtiret sikur ka thyer këmbën ...më shumë

E detyruar nga rrethanat Defne pranon të punojë me Jallënin ...më shumë

Ezgi, Jeshimi dhe Defne vendosin të shkojnë në një konference ...më shumë

Çinari i shqetësuar i kërkon Jallënit të shohin se ç’bëjnë ...më shumë

Topraku zbulon ku është e motra dhe kërkon me ngulm ...më shumë

Defne vendos të heqë baterinë e makinave që Jallëni të ...më shumë

Topraku vendos të shkojë në vilën e Jallën Arasit që ...më shumë