Pavarësisht dashurisë - EPISODI 2

Defne arrin të gjejë gabimin në kodim përmes një programi të hartuar prej saj dhe siguron vazhdimësinë në vendin e punës. Rastësisht Çinari dhe nipi i tij i vogël Doruku e gjejnë Defnen në prani të Jallënit gjysmë të zhveshur. Si do të shkojë debati mes tyre? Defne vendos të japë dorëheqjen. Jeshimi organizon një darkë ku Defne dhe Damlla do të përballen me njëra-tjetrën me shpresën se Defne do të bindet që të rikthehet në punë.

Të gjithë episodet e "Pavarësisht dashurisë"

Defne Barutçu ka aplikuar për një vend pune në “Aras ...më shumë

Defne arrin të gjejë gabimin në kodim përmes një programi ...më shumë

E pavetëdijshme që e pëlqen Jallënin, Defne vendos të të ...më shumë

Damlla informon Defnen se Jallëni e ka emëruar eproren e ...më shumë

Jallëni i nxitur nga Jeshimi shkon në shtëpinë e Defnes ...më shumë

Një ngjarje e pakëndshme do të ndodhë gjatë takimit të ...më shumë

Ezgi takon rastësisht Denizin në spital dhe gjendet ngushtë kur ...më shumë

Denizi e fton Defnen për darkë meqë ka ditëlindjen. I ...më shumë