Pavarësisht dashurisë - EPISODI 7

Ezgi takon rastësisht Denizin në spital dhe gjendet ngushtë kur ai e pyet përse e ndjek. Firma e ndërtimit të anijeve të familjes Barutçu lidh kontratë me “Aras Techs” për një program që sinjalizon avaritë në anije. Çinari tenton të ndihmojë Jeshimin kur policia i merr makinën. Defne zhgënjehet me festimet e ditëlindjes së saj.

Të gjithë episodet e "Pavarësisht dashurisë"

Defne Barutçu ka aplikuar për një vend pune në “Aras ...më shumë

Defne arrin të gjejë gabimin në kodim përmes një programi ...më shumë

E pavetëdijshme që e pëlqen Jallënin, Defne vendos të të ...më shumë

Damlla informon Defnen se Jallëni e ka emëruar eproren e ...më shumë

Jallëni i nxitur nga Jeshimi shkon në shtëpinë e Defnes ...më shumë

Një ngjarje e pakëndshme do të ndodhë gjatë takimit të ...më shumë

Ezgi takon rastësisht Denizin në spital dhe gjendet ngushtë kur ...më shumë

Denizi e fton Defnen për darkë meqë ka ditëlindjen. I ...më shumë