Pojrazi dhe Aishegyli nisen për një udhëtim me njëri-tjetrin, por ...më shumë

Pojrazi niset krejt i vetëm për të hequr qafe njëherë ...më shumë

A do të arrijë Bahri Umani t’i mbijetojë plagëve të ...më shumë

Si do ta përjetojë Nevra lajmin e hidhur për vdekjen ...më shumë

Zylfikari vijon kërkimet e tij për të zbuluar se ç’ka ...më shumë

Kush do t’i shpëtojë Pojrazin dhe të tjerët nga anëtari ...më shumë

A do të arrijnë forcat speciale ta shpëtojnë Çinarin nga ...më shumë

Pojrazi dhe të tjerët vijojnë planin e tyre të asgjësimin, ...më shumë

A do të funksionojë plani i Pojrazit për të hequr ...më shumë

Sadretini vendos më në fund ta çojë Songylin në karaoke, ...më shumë

A do të arrijë Çetini t’i fitojë zemrën Bahri Umanit ...më shumë

Nevra i rrëfen Çinarit ngjarjet e hidhura që kanë ndodhur ...më shumë

Çfarë do të ndodhë në shtëpinë e Bahriut dhe kush ...më shumë

Bahriu mban peng Nevrën dhe Çinarin me mendimin se ata ...më shumë

Pojrazi arrin të fotografojë anëtarët e organizatës kriminale. Çfarë do ...më shumë

A do të arrijnë Sadretini dhe Zylfikari ta shpëtojnë shokun ...më shumë

A do ta kuptojnë Pojrazi dhe Aishegyli lojën e Edës, ...më shumë

A do ta falë Isa Kokëmadhin pasi merr vesh se ...më shumë

Sadretini sheh pusullën që Fatihu i ka shkruar Songylit. Si ...më shumë

A do të funksionojë plani i Nevrës për të krijuar ...më shumë