Për tim bir - Episodi 240

Pojrazi niset krejt i vetëm për të hequr qafe njëherë e përgjithmonë krerët e organizatës kriminale. Meltemit i kujtohen fragmentet e para nga e kaluara. A do të funksionojë plani i Pojrazit për të zënë në kurth Nevrën, e cila i është vënë pas për ta vrarë?!

Të gjithë episodet e "Për tim bir"

Pojrazi dhe Aishegyli nisen për një udhëtim me njëri-tjetrin, por ...më shumë

Pojrazi niset krejt i vetëm për të hequr qafe njëherë ...më shumë

A do të arrijë Bahri Umani t’i mbijetojë plagëve të ...më shumë

Si do ta përjetojë Nevra lajmin e hidhur për vdekjen ...më shumë

Zylfikari vijon kërkimet e tij për të zbuluar se ç’ka ...më shumë

Kush do t’i shpëtojë Pojrazin dhe të tjerët nga anëtari ...më shumë

A do të arrijnë forcat speciale ta shpëtojnë Çinarin nga ...më shumë

Pojrazi dhe të tjerët vijojnë planin e tyre të asgjësimin, ...më shumë