Prokurori i përcakton Jasharit një afat të ri. A do ...më shumë

Egemeni kthehet në shtëpi. Si do të reagojë Egemeni kur ...më shumë

Çfarë do të kurdisë Tajfuni që ta bëjë Sumrunë të ...më shumë

Zybejiri pranon t’i kthejë vajzën Jasharit. Cili është kushti që ...më shumë

Selva përballet me Shelalen. A do ta takojë ajo djalin ...më shumë

Si do të reagojë Kumruja kur të mësojë për vdekjen ...më shumë

Zybejiri bind Hymanë që të qëndrojë me të. Cili është ...më shumë

Haxheri mëson se Çetini i ka vjedhur paratë Alperit. Çfarë ...më shumë

Sumruja bisedon me Egemenin në lidhje me operacionin e tij. ...më shumë

Zybejirit i kërkohet që të ndihmojë vajzën e tij, Hymanë. ...më shumë

Sumruja merr një propozim nga Doruku, a do ta pranojë ...më shumë

Kumruja është e vendosur që ta kurojë babanë e saj ...më shumë

Jashari mendon se ka vrarë Zybejirin, por si qëndron e ...më shumë

Tajfuni i tregon Jasharit arsyen pse e lejoi të qëndronte ...më shumë

Tajfuni grumbullon të dhëna për Jagëzin dhe Egemenin. Përballja mes ...më shumë

Tajfuni i tregon Sumrusë se si e bën të ndihet ...më shumë

Egemeni fillon të kërkojë Tajfunin. Çfarë do t’i thotë prokurori ...më shumë

Zybejiri i tregon Alperit të vërtetën në lidhje me Ajtenin. ...më shumë

Selva kap mat Çetinin me një grua tjetër. Çfarë po ...më shumë

Sumru shlyen kredinë e bankës. Pas një debati të ashpër ...më shumë